February 17, 2011

5560 - Dragon Quest VI: Realms of Revelation (U)

BoxArtDescription
ROM Code : 5560
Title : Dragon Quest VI: Realms of Revelation
Game Region : 【USA】
Released Group : RobotKillers
Rom Size : 1024Mbit
Archive Name : rk-dq6.rar
Notes : 【FAQs & Walkthrough】

27 comments:

  1. i'm not sure if it's just me, but i can't seem to be able to download the ap patch. Does anyone else have this problem or is there something wrong with the link?

    ReplyDelete
  2. I have re-uploaded it~ Try again

    ReplyDelete
  3. if not worked... try this alternative link

    AP Fix 5560

    ReplyDelete
  4. Bro, saya koq balik lagi terus ke scene pertama di api unggun yach? Dah di apfix koq?
    Ada saran?
    Thanks in advance loh...

    ReplyDelete
  5. ambilnya yang .nds loh.. bukan yang .bak ^^

    ReplyDelete
  6. Thank you very much for the rom , the patch and.... the whole site.

    ReplyDelete
  7. Thanks a lot for the alternative link. It works fine for me, but the other one still doesn't seem to be working.

    ReplyDelete
  8. i cannot pacth it.why is this game have anti-piracy? why? WHY??

    ReplyDelete
  9. @masaccre try again


    after patched the ROM

    it will created .bak

    put the .NDS file to your DS.

    keep the .BAK file (coz the .BAK file is BACKUP file.. the unpatched ROM)

    ReplyDelete
  10. Can you give us a pre-patched ROM? =D peace~ thx

    ReplyDelete
  11. Bro Dicastia beda DQVI yang ini sama release dari grup nukethis apa yah? thanks b4 :)

    ReplyDelete
  12. ooo gitu toh,,sip klo gitu ane ijin unduh yang versi NukeThis yah bro. Thanks a lot

    ReplyDelete
  13. Hey, thx for the pre-patched rom dude =D...

    ReplyDelete
  14. I cannot patch the game . Message Error.

    ReplyDelete
  15. I get a text error when trying to patch. It says TEXT(some Asian Characters)48BD71D7(some more Asian Characters).

    I tried entering the ID in the text file for the rom but I get another error. This I have no clue what it could be.

    ReplyDelete
  16. @Anony1
    @Anony2

    sorry2 >.< I forgot to remove the AP Patch.

    if you downloaded the ROM from here.. It means you already got the PATCHED ROM ^^

    thx you~

    ReplyDelete
  17. so, dont bother to patch the ROM again ^^

    ReplyDelete
  18. @Dicastia: Ah so its patched, i always getting error with your AP fix... well then i thought im doing sumthin wrong. Thanks for the share.

    ReplyDelete
  19. I downloaded the game last week so I'm sure I have the patched ROM. Whenever I go to the lower quarter of the map in either world the bottom screen goes blank. The top screen still shows the general area of where I am, but it is troublesome to get around that way. Is there a fix for that?

    ReplyDelete
  20. wow~ I didn't encounter problem like that~

    What flahcart do you use?

    but, try to format you MicroSD and copy the ROM once again~

    ReplyDelete
  21. tq atas uploadnya bro, blog orang indo ya?...hahahaha mantaaap

    ReplyDelete
  22. ini game seberapa gede sih ? 87.5Mb ? koq ane DL nya ga kelar... uda lewat dari max size nya

    di window DL ane uda tembus angka 116Mb of 87.5Mb

    gimana bisa ini?

    ReplyDelete
  23. i downloaded this game for like 5 times now..and it keep failing due to network error TT is this normal?

    ReplyDelete
  24. ATTENTION, LATEST ANTIVIRUS HAS ABILITY TO DETECT RAR FILE WITH NDS FILE INSIDE. SO IT WILL QUARANTINE YOUR FILES. ESPECIALLY FROM DOWNLOAD MANAGER WHERE IT PARTS THE FILES BEFORE JOINS THEM.

    SO, BEFORE DOWNLOADING FROM DICASTIA SITE. PLEASE TURN OFF YOUR ANTIVIRUS ESPECIALLY "FOR WEB ACCESS PROTECTION"

    ReplyDelete
  25. @Anony1
    @Anony2

    sorry2 >.< I forgot to remove the AP Patch.

    if you downloaded the ROM from here.. It means you already got the PATCHED ROM ^^

    thx you~


    Lah ????
    Semua ROM di sini sudah di patch bro ?
    Kok info penting kek gitu cuman lo kasih tau lewat comment doang, kagak ad di info ROM ny ?
    Gw maen pake emu desmume ini
    Desmume justru harus pake clean rom kan ? Kl pake rom yg patched justru malah eror bukanny kl desmume ?
    Hadeh rom uda download capek2 dr byk sumber, skrg uda campur aduk rom ny, gak tau yg mn yg di download dr site ini yg mn yg di download dr site laen tae2
    Rom gw uda campur aduk ini, gtw yg mn download dr situs ini
    Uanjeng

    ReplyDelete
  26. yang punya blog ini lagi vakum masbero, makanya jangan asal download tapi lihat dulu commentnya, lihat diskusi apa aja yg sudah dibicarakan, cuma baca aja apa susahnya sih, jika info tentang patch yg ada di postingan sudah dihapus itu berarti rom sudah di patch dan tinggal dimainkan, ente nyalahin orang karena keteledoran ente sendiri? wkwkwkwkwk
    makanya file hasil download itu ditaruh di folder secara rapi, kalau sudah punya rom ini hasil download dari sumber lain ngapain ente download lagi disini? dan juga orang2 disini kebanyakan mainnya gak pake emulator tapi pake konsol jadi gak ada gunanya clean rom kalo gak di patch, patch fungsinya menambal bug masbero jadi meskipun ente bisa main menggunakan clean rom di emulator tapi tetep aja ente bakalan nemuin bugnya juga yg artinya ente gak bisa main pake clean rom.
    mawas diri lah, jangan cuma bisa misuh2 dan nyalahin orang.
    :v

    ReplyDelete